Annons ↓ Annons ↑

After work i Göteborg

Om du har suttit på kontor, i kassan eller i skolbänken är inte så noga – alla som har jobbat får gå på aw. Här listar vi några av Djungeltrummans favoriter i stan.

Aperol Party
Från och med den sjunde april får du en Aperol Spritz för 55 spänn på Bar Robusta – varje fredag hela våren (efter kl 15). Hur lång våren är får du fråga dem, vi säger bara: rock ‘n’ aperol, baby!
Olivedalsgatan 26

Basque
Puta Madres bakficka har inga särskilda aw-priser, men kvalar in på listan tack vare de utsökta små pintxosen för 30 kronor stycket. Plocka och pladdra medan du provar dig igenom det digra ölutbudet.
Magasinsgatan 3

Olssons vin
Vin eller Pripps för 35 riksdaler och halva priset på resten, det är vad vi kallar en rimlig fredagsdeal. Ölnörderiet får du dock lämna hemma, här är det druvorna som står i centrum.
Tredje långgatan 9

Cristal Bar
Kolla här alla champagne mamis och papis! På fredagskvällar (kl 16–20) kostar ett glas skumpa 89 pix och ett dito mousserande 65 i First Hotels mysiga kristallbar. Helgen är räddad.
Nils Ericsonsplatsen 4

Cocktail Hour på Familjen
Sugen på något lite snofsigare än billig öl och söndervärmda kycklingvingar? En kväll i månaden samlas Cocktail Hour Göteborg kring nya smaksensationer. Aktuella event hittar du på deras Facebooksida.
Arkivgatan 7

Bellora
Precis som allt annat på Bellora är även aw:n på italienska. Fredagens aperitivo öppnar klockan 17 och bjuder på mat och dryck till vad de kallar “trevliga priser”. Och så en dj såklart.
Kungsportsavenyn 6

Bubblare: Den 28 april gästar vi Pustervik och firar nytt nummer tillsammans med Vetenskapsfestivalen. Hoppas vi ses!

Texten publicerades ursprungligen i Djungeltrumman #38