Annons ↓ Annons ↑

Allt fler filmer blir till spel

Sedan många år tillbaka har filmer tenderat att vara grundpelare för ett större universum, en så kallad franchise. Populära filmer har brutit större konsumtions-mark; Star Wars har genererat samlarkort med jediriddare och leksakssvärd, Toy Story har lett till stora meta-leksaker där du kunnat köpa hem din egen Woody och Buzz Lightyear.

Det har blivit allt mer vanligt att filmer lägger grunden för tv-spel. Sagan om Ringen-filmerna (som även snart blir tv-serie) har lett till många tv-spel, Indiana Jones fått sin egen spelserie. På senare år har film-till-spelutvecklingen blivit bredare. Idag finns det filmer som adapterats till slotsspel i casinovärlden. Vi belyser några av de mest framträdande slotsspelen som har sitt ursprung i film.

Jurassic Park
Steven Spielbergs klassiska dinosaurie-epos har blivit populär på andra plattformar, idag som slotsspel. Vill du kasta dig in i djungeln med äventyrliga karaktärer, porträtterade av Jeff Goldblum och Sam Neill, närvarande kan du nu spela slotsspel med Jurassic Park som tema. När du tror att din nytända spelgnista inte kan bli fräsigare inser du att du dessutom kan hitta nya free spins varje dag hos freespins idag. En minst sagt skinande guldkant i spelvardagen.

Man of Steel
Det råder inget tvivel om att Stålmannen är den mäktigaste av alla superhjältar. Idag kan du ha DC Comics kärleksbarn vid din sida när du spelar. Versionen av hjälten är baserad på succéfilmen “Man of Steel” från 2013. Utöver Stålmannen har du andra karaktärer som stöttar dig, bland annat Clark Kents målmedvetna chef på tidningen, Perry White.

Terminator 2
Den episka sagan om Sarah Connor och hennes resa mot att förhindra jordens undergång har blivit en av filmvärldens största klassiker. Mest berömd av Terminator-filmerna är ändå “T2: Judgement Day”, som fångat många sci-fi-fans hjärtan världen över. Filmen vann det prestigefyllda Oscarspriset för Bästa visuella effekter, och slotspelet baserat på “T2” har med sekvenser från filmen som berikar spelupplevelsen. Har du en bra dag får du ynnesten att kombinera denna inlevelserika inramning med freespins bonusar.

Slotspel är idag en väldigt populär spelform, och alla älskar vi väl film. Tillsammans bildar de ett spännande universum.