Annons ↓ Annons ↑

Djungeltrumman väljer: ställen att fira in semestern på

Betald eller ödeläggande, vi skiter i vilket, du ska vara ledig och det ska inte gå obemärkt förbi. Vi väljer: ställen att fira in semestern på!

SKY
Saker som händer på sommaren: Cirka tjugotvå procent av dagen går åt att spekulera kring, kritisera, eller beundra vädret, och att upprätthålla någon form av arbetsmoral känns menlöst, likaså rutiner och anständig hygien. För att inte tala om klädstil. Men mest häpnadsväckande: Push blir kul. I vanlig ordning vad gäller “nya koncept” skulle gissningsvis också detta gå dig, oss och många andra obemärkt förbi: i år satsar Push och Backstage på den “nya” sommarklubben SKY.

Porto libre
Bara att ta båten över till Lindholmen vore en vanlig helg semester nog. Men inte nu. På semestern görs ingenting halvdant. Heldant, eller inte alls. Hela dagen, hela kvällen, hela natten, och morgonen, på Porto Libre.

Nefertiti
Du är ledig, det finns ingen morgondag, och trots att du är stel som fan vill du inget annat än att bara dansa in semestern tillsammans med andra. Gör det, bara gör det. Rörelser oavsett rang gör sig också bäst på stans bästa jazzklubb.

M3
När luften är som fuktigast, temperaturen som varmast och saker och ting som minst behändiga, är det, av någon paradoxal anledning, just det vi trånar efter; ett överjävligt trångt utrymme, med klibbiga överkroppar och bångstyriga frisyrer. Som tur är finns M3. För att göra saker och ting än lite jävligare än vad de redan är.

Öbergska
Jaha, du är lite trögstartad och vill mest sitta ned och pusta ut. Gör det då. Men gör det med finess, på Styrsö medan Mr. GT vispar ihop något du tidigare inte visste fanns. Vadå olika sorters tonic?

Artikeln publicerades ursprungligen i Djungeltrumman #52.