Annons ↓ Annons ↑

Hanna Järver och Z.E live på P3 Guld-förfesten

Lördag den 19 januari är det dags för P3 Guld 2019 på Partille arena. Men innan direktsändningen, för att publiken på plats ska komma i rätt stämning, anordnas en förfest på arenan. Amira Brown, Esau Alcona och DJ Cazo står för musiken och P3 Guld-nominerade Hanna Järver och Z.E uppträder live.

I år blir det tredje året i rad som P3 Gulds förfest arrangeras. Dörrarna till Partille Arena slås upp 18.00 och mellan 17.30-20.00 kommer det att gå bussar i skytteltrafik från Nils Ericson-terminalen till arenan, med olika P3-profiler som busschefer. Det kommer även att gå bussar från arenan tillbaka till stan efter att galan är slut och både förfesten och bussresan ingår i biljettpriset.

Själva P3 Guld-galan börjar 21.00 och direktsänds i P3, SVT1 och SVT Play. Totalt kommer nio priser att delas ut. Seinabo Sey, Imenella, Benjamin Ingrosso, Mwuana, Viagra Boys, Norlie & KKV med Estrad, Little Dragon, och Markus Krunegård med Miriam Bryant kommer alla att uppträda live. Programledare är Tina Mehrafzoon och Marcus Berggren.

Live:
kl 19.00 Hanna Järver
kl 20.00 Z.E

DJ:s:
Amira Brown
Esau Alcona
DJ Cazo

Presentatör på scen:
Kodjo Akolor

Bussvärdar:
Victor Linnér
Arantxa Àlvarez
Isabelle Hambe
Maria Nohra
Kalle Berg

Spelhörna med P3 Spel
Angelica Norgren
Elisabeth Bergquist