Annons ↓ Annons ↑

Jobba med oss

Redaktör Djungeltrumman

Nu söker vi en person som ska styra Djungeltrummans redaktionella produktion genom, till att börja med, ett 2019 som kommer att innehålla intressanta satsningar på både event, koncept, och redaktionell produkt.

Arbetsuppgifter
Som Djungeltrummans redaktionella nav svarar du för att hålla djungeltrumman.se och våra sociala kanaler uppdaterade. Du tar produktionen av den tryckta versionen av Djungeltrumman från ax till limpa, håller kontakten med frilansare, och sätter deadlines som du följer upp och ser till att de hålls. Du skriver en hel del själv, framförallt de korta snabba texterna – men längre jobb lägger du med fördel ut på frilans. Du leder idéarbetet kring innehållet i tidning och på sajt och du bollar med verksamhetsledare och sälj kring produktutveckling. När det behövs skriver du även texter till kundsamarbeten. Du ser till att nyhetsbrevet går ut till våra prenumeranter och du är ansiktet utåt på våra event.

Kvalifikationer
Du talar flytande WordPress, är en noggrann och snabb korrläsare (du hittar till exempel felet i den här texten) och en stabil stilist. Du tycker om att vara ute i god tid, och du ser till att beställt material kommer in i tid. Det skadar absolut inte om du har relevant utbildning eller erfarenhet, och vi tycker att det är en trevlig bonus om du har kunskaper i Photoshop/Indesign/Final Cut eller motsvarande. 

Vem är du?
Vi är ganska säkra på att du är mitt i Djungeltrummans målgrupp och att du vet om det. Du är nyfiken, du njuter av livet, du gillar nattklubben och dagsfesten. Du är social och både tycker om och klarar av att arbeta med parallella projekt. Du har ett brett kontaktnät som tjänar dig väl i din nya roll hos oss. 

Vilka är vi?
Djungeltrumman är en del av Nöjesguiden Media, som utöver Djungeltruman även ger ut tidningarna Nöjesguiden, Totally Stockholm och Gothenburg samt Utmärkt Malmö och Göteborg. På kontoret i Göteborg sitter redaktörerna för Djungeltrumman och Nöjesguiden Göteborg, samt vår lokala säljorganisation. Nöjesguiden Media är en del av koncernen HKM Media Group med verksamhet i Sverige och Irland. 


Exakt hur tjänsten
ska vara utformad bestämmer vi tillsammans. Tillträde beror så klart på eventuell uppsägningstid, men vi ser gärna att du börjar i början av januari. Senast den 9 november vill vi ha din ansökan till [email protected], men vi intervjuar kandidater löpande och hittar vi rätt person så slutar vi leta. Är du den vi söker? Hör av dig! Känner du den vi söker? Tipsa hen!