Annons ↓ Annons ↑

Jobba med oss

Säljare / account manager

Det går bra för Nöjesguiden Media. På Göteborgskontoret tillverkar vi de tryckta magasinen Djungeltrumman, Nöjesguiden, Utmärkt Göteborg och Totally Gothenburg, driver sajterna djungeltrumman.se och Göteborgsdelen av ng.se, samt arrangerar ett flertal större och mindre event varje år. Nu expanderar vi, och för att nå dit vi ska behöver vi öka säljkraften. Kanske är det dig vi söker?

Om rollen
Som säljare/account manager på Nöjesguiden Media arbetar du med alla våra titlar. En dag kan du sälja in en helårsbokning i Djungeltrumman, en annan dag ett kundevent för Utmärkt Göteborg och en tredje dag en IP-styrd takeover på Nöjesguidens sajt. Vi förser dig med ett välfyllt CRM, härliga arbetskamrater och en grundlön som toppas upp med resultatbaserad provision. Du får mål att arbeta mot och verktyg för att nå dem.

Meriterande grejer
– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan erfarenhet som du kan sälja in till oss.
– Du förstår vår målgrupp, och för bonuspoäng: du är en del av vår målgrupp.
– Du har tempo och pepp, vill nå resultat och driver gärna på när det behövs.

Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka ansökan med cv och presentation till [email protected] och skicka eventuella frågor till regionchef Jonas Källgren, [email protected]. Sista ansökningsdag är 28 februari men vi intervjuar löpande. Eftersom att vi arbetar för en jämn könsfördelning, mot diskriminering och föredrar ett trevligt arbetsklimat så välkomnar vi ansökningar från alla som tycker att de sakerna är goda idéer.

 

Spontanansökan 

Det var allt, gällande lediga tjänster. Men känner du att du har något som vi saknar? Hör av dig till [email protected], vem vet – vi kanske kan hitta på något roligt tillsammans?