Klubbrundan v. 37

Veckans klubbrunda bjuder på lite av allt, maskinfunk, punkrock och invigningen av Hoki Moki. Häng med!

Torsdag
Vem hade kunnat tro att dricka öl och kasta stålklot skulle bli en sån succé? Inte jag i alla fall, men borta på Boulebar har man kombinerat de båda fenomen på ett utomordentligt vis. Ett perfekt ställe att inleda helgen på. Sen tycker jag att du tar dig till Pustervik, sätter näven i luften och sjunger med till Los Fastidios och Blisterhead som bjuder på lite välbehövlig punkrock i Göteborg.

Fredag
Länge leve Jazzen, men askan är som bekant den bästa jorden och på fredag har Hoki Moki premiär i Jazzhusets gamla lokaler. Förhoppningsvis är det starten på en ny fantastisk era. Lockas du istället av hip-hop beats så ska du ta dig bort till Nefertiti där Klubb Fet kör i gång. Söker du  stenhård metal med döds-thrash & folk metal vibbar är det till Sticky Fingers du bör ta dig. Ungefär samtidigt kommer Howlin’ Pelle och The Hives meja ner Stora ScenenLiseberg. Fredagen bjuder på något för alla helt enkelt.

Lördag
Hur mycket kan det hända på en kväll? På Oceanen har Lofot release av sin nya skiva. På andra sidan torget släpper Marit Leja sin debut Vargar viBengans. På Liseberg spelar Tiger Lou, som äntligen är ute och turnerar igen efter en paus. På Fee Fi Fo Fum är det avskedsfest för Ekvatorbaren och det utlovas 100% stök och dans. Orkar ni lite till? På Pustervik presenter Höga Nord Rekords, Tross och Les Big Byrd med bland annat svenska musiklegendaren Joakim Åhlund. Det utlovas spacerock, psykedelia och maskinfunk. Puh.