Annons ↓ Annons ↑

Loppisar i Göteborg

Dags att möblera studentläggan inför terminsstart? Eller sugen på att göra om hemma, utan att göra av med hela månadslönen? Djungeltrumman vet var du fyndar!

Utby promenadloppis
Det är inte bara Majornabor som håller sig med egen loppis – för tredje året i rad förvandlas Utbys sömniga villaområde till en myllrande gatumarknad. Mat- och fikabord utlovas, så kom hungrig.
Öppet: 27 aug, 10–16.
Adress: hpl Orrebacksgatan.

Idrottens Second Hand
Dessa gigantiska lagerlokaler i Kungälvs industriområde bjuder på allt från skjortor och finskor till kaffekoppar och elvisp, du måste bara leta lite. OBS! Missa inte möbelhallen på baksidan.
Öppet: må 14–18, ti+to 12–18, lö 9.30–13, sö 10–13.
Adress: 
Byggmästaregatan 8, Kungälv.

Lokalen GBG
Här är priserna lite högre, men å andra sidan har någon redan gjort det värsta gallringsarbetet åt dig. På lokalengbg.se kan du kolla in utbudet och förhandspaxa dina favoriter.
Öppet: on–to 12–19, fre 12–15, lö–sö 11–16.
 Adress: Ånäsvägen 44-46.

Stadsmissionen
Stadsmissionens loppisar går under namnet “Ebbes hörna” och finns på hela sju ställen runt om i stan. Frölunda, Alelyckan, Bellevue och Vårväderstorget håller sig med välfyllda möbelförråd.
Öppettider och adresser: stadsmissionen.org/seondhand

Röda Korset
Den här lilla källarlokalen i Kålltorp blandar kläder, prylar och porslin med föreningens egenstickade sjalar, vantar och mössor – allt till nästan besvärande låga priser.
Öppet: on 10–13, varannan lördag 10–13.
Adress: Lagmansgatan 1.

Kvillehyllan
På Hisingens härligaste hylla hittar du retro, vintage och märkesträskor för hundralappen. Fullt i skåpen därhemma? Hyr en hylla och låt butiken sköta försäljningen!
Öppet: ti 10–16, on–fre 13–19, lö–sö 11–16.
Adress: Kvilletorget 16.

 

Bubblare: Håll utkik på Facebook, instagram och kvarterets anslagstavla! Garage- och gårdsloppisar modell mindre poppar upp när du minst anar det.