Annons ↓ Annons ↑

Måndagsmingel: Styrsö Festival

Dagarna kvar till Styrsö Festival går nu att räkna på ena handen. Och vad passar då inte bättre än lite förfestival-mingel? Måndagen till ära har vi därför pratat med Linn Holmberg, en av arrangörerna, om vad vi absolut inte får missa!

Nu är det inte långt kvar till festivalstart, hur känns detta?
– Det känns nervöst och spännande men framför ska det blir otroligt roligt. Vi tror så mycket på detta, men självklart är det lite nervigt när det är första gången, men vi hoppas att alla kommer att tycka om det lika mycket som vi gör. Vi vill ju att Styrsö Festival ska bli en årlig festival, något att minnas och något att längta till!!

Hur kommer festivalen att bli?
– Vi har Sveriges finaste skärgård, det säger allt! Nej men festivalen kommer att bli helt magisk. Med den omgivning och med de artister som ska spela så kan det inte bli annat än bra. Jag tror och hoppas att den kommer bli uppskattad av både ö-bor och stads-bor, alla är välkomna!

Vad ser du mest fram emot under helgen?
–Vi ser såklart fram emot att höra Cherries nysläppta album Araweelo! Vilken grej. Jag ser även fram emot att få höra Hanna Järver live, hennes röst är ju otrolig. Men ska jag vara ärlig så ser jag faktiskt fram emot allt.

Vad är det som är så bra med en ö-festival egentligen?
– Det Absolut bästa med en ö-festival är att du kan bada när du vill, ta en paus och hänga på en klippa.

Vilka är dina tre ”missa inte” under helgen?
– Först och främst, missa inte att gå på Styrsö festival. Sen får du inte missa att skratta med alla du gillar och absolut inte att svänga förbi nattklubben Yaki-Da där den officiella festival-efterfesten hålls.