Annons ↓ Annons ↑

Sex poddar om sex

Har Djungeltrummans temanummer gjort dig sugen på mer sexsnack? Vi tipsar om var du kan lyssna vidare!

Sexpodden
RFSU:s vuxenradio leds av Idji Maciel och bjuder på allt från klitoriskurs for dummies till öppenhjärtiga kändisgäster och trekantstips! Kolla även in syskonpodden RFSU Dokumentär – om kamp, flykt och sexuella rättigheter.

Ligga med P3
Kanske det bästa sexpoddsnamnet någonsin?! Förutom relationsråd, panelsnack och “Fråga sexologen” får lyssnarna själva bidra i form av erotiska noveller. Bara att gräva fram dina egna ur byrålådan!

Fem flator
Spelades förvisso inte in igår, men ändå en podd värd att lyfta. Personligt, peppande, och fem avsnitt känns som på tok för få? Vi vill ha mer!

Singelrådet
Emilie Roslund roddar Nöjesguidens Sex and the City i poddform som värnar om alla singlars bästa. Men till skillnad från HBO-varianten sträcker sig Singelrådet en bra bit bortanför heteronormen och andra tråkigheter.

Bögministeriet
Sveriges största bögpodd representerar inte dig, bara så du vet. Men snacka kan de – om Berghain, gaykaraktärer, jobbiga svärföräldrar, sugardaddies och lite till, titt som tätt med en kändis i studion.

Sex Talk with my Mom
Sexsnack med mamma? Javisst! Högt, lågt och faktiskt inte alls pinsamt när YouTube-profilen KarenLee Poter pratar sex och relationer med 20-årige sonen Cameron.

Bubblare: Röster från mörka sidan (precis vad det låter som!)