Annons ↓ Annons ↑

Välkommen Fredrik, Djungeltrummans nya praktikant!

Fredrik Addison är Djungeltrummans nya praktikant. Han gillar hamburgare och Hästpojken men är inget fan av metalmusik. Varmt välkommen, Fredrik!

Berätta, vad gör du när du inte sitter här inne hos oss?
– Majoriteten av tiden spenderar jag på journalisthögskolan här i Göteborg. Annars är jag en fantast av musik, fotboll och promenader.

Vad är det som är så roligt med journalistik egentligen?
– För mig handlar det om ett genuint intresse för människor och att förmedla unika historier.

Du är ju från Göteborg, vilket är favorithaket?
– Bra fråga. Andra Långgatan var tidigt en favorit med många bra ställen, men på senare år har ju tredje Långgatan växt och gjort sig ett namn. Sedan är ju alltid Pustervik kul.

Vad lyssnar du helst på i lurarna?
– Jag lyssnar på i stort sätt all musik. Förutom metal. Den senaste tiden har det blivit mycket Hästpojken och deras första album på 5 år Hästpojken är död.

Favoritmat?
– Jag älskar hamburgare! Både att laga själv och att äta ute. Jag tackar gudarna för att trenden blivit så stor i Sverige och att det idag finns många fantastiska ”hamburgerhak” i Göteborg.

Om du var ett djur, vilket skulle du vara då?
– En fågel.

Ska du göra nåt kul under semestern i sommar?
– En avstickare till Grekland blir den stora höjdpunkten. Utöver det ska det bli kul med endagsfestivalen Garden och The National. Sedan är det ju VM i fotboll och ett Way Out West som rundar av sommaren.

Sedär, låter härligt! Vilket är ditt bästa konsertminne?
– Den är svår. Jag såg Amason på Storan på min födelsedag, omgiven av mina bästa vänner. Det är ett minne att hålla kärt.

Favorit-ord?
– God.

Okej, om du fick åka till valfri destination precis NU, vart bär det av?
– Kuba, det hade varit något.