Välkommen Ida, Djungeltrummans nya växtbloggare

Nu ska det frodas i vardagsrummet. Och på balkongen. Och i köket. Och i sovrummet. Och i hallen. Och.. ja, ni fattar. Vi välkomnar odlingsdrottningen Ida Nilsson till Djungeltrummanfamiljen!

Hallå och välkommen! Hur känns det att kunna titulera sig som bloggare?
–Kul! Jag är så pepp på att dela med mig av det jag kan, lära mig nya saker tillsammans med er alla och bara gotta ner mig ordentligt i växter och odling med andra växtintresserade.

Vad kommer vi kunna läsa på bloggen The Big Leblomski?
– Allt om det jordiska i staden och lite till. Med utgångspunkt från mina erfarenheter och mitt arbete som trädgårdsmästare på Växtverket hoppas jag bloggen kan inspirera till mer grönska och blomster i våra hem utan given trädgård. Fönsterbrädor, balkonger, trappuppgångar, arbetsplatser, gemenskapsodling, stadsytor är alla fulla av möjligheter. Min dröm är att få en soffpotatis att börja blomma. De är jättefina!

Vad är ditt knep för en som vill få riktigt få gröna fingrar?
– Satsa på det DU tycker om och ha kul! Våga testa dig fram och ta det bara lugnt, det som försvinner ger plats för annat grönt och skönt.

Det är ju snö och djävligt, går det att få liv hemma ändå?
– JA. Det är så sakteligen dags att väcka våra rumsväxter till liv med lite näring och mer vatten igen. Eller varför inte börja försådden, planera inför säsongen, köpa snittblommor och skämma bort sig själv!

Vad kan du med säkerhet säga att vi slipper se på bloggen?
–Ingen bullshit bara mullshit!

Här hittar du bloggen The Big Leblomski.