Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa

Äntligen är det onsdag igen och helgen närmar sig med stormsteg! För dig som inte vill klubba tills natten blir dag finns en hel uppsjö av roliga aktiviteter att fylla dagarna med. Här är fem av dem!

Film: Är du serienörd, animefantast, ett stort fan av racingbilar eller bara sugen på att inta de röda biostolarna för en stund? Perfekt, då tycker vi att du ska pallra dig till Bio Roy och se den nya animefilmen Redline. Den utspelar sig på planeten Dorothy, där universums största och mest dödliga racingturnering håller till. Nervkittlande? Minst sagt!

Konst: Efter fyra efterlängtade år är nu Majornas alldeles egna Roffe Ruff aktuell med sin tredje utställning Roffe Ruff 18. Utställningen hålls på Sockerbruket och pågår heeeeela helgen! Och när du ändå är inne på konstbanan kan du likväl ta en titt förbi Röda Sten Konsthall och helst stanna längre än 15 sekunder under utställningen Slow art days.

Mat: Äntligen är det klart! Vadå? Tänker du. Nyöppningen av  TANTAWAN, säger vi! Njut av god mat som tar dig till något sydligare breddgrader. För vi vet att du också är djävulskt trött på istiden som tydligen kommit till Sverige, några år för tidigt. Bon apetit!

Scen: Är du liiite festsugen men ändå inte så pass för en hel utekväll? Då kanske en förfest passar dig perfekt! Helgen till ära kommer nämligen Statement festivalens förfest till inget mindre än Göteborg och andra lång. Livepoddar och stand-ups kommer gå om vartannat inne på Kvartersscenen 2Lång och nu längtar vi precis lika mycket som du tills festivalen går av stapeln efter sommaren!

Musik: På söndag är det alla skivälskares mecka inne på Klubbhusets Sporthall. Skivmässan drar igång och det är inte mycket mer att säga om det. Bläddra bland skivor högt och lågt tills du inte orkar mer and let the music play, som Barry White skulle sagt.