Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa

Ja, vi längtar fortfarande efter vårsolens varma strålar. Men, inte ska vi deppa för det. Idag är det onsdag och förutom sena nätter finns det massor med annat roligt att göra för att liva upp även denna vecka! Häng med!

Musik: Kanske är det så att Franska Trions musik är svår att beskriva, men lätt att älska? Vi vet inte, men hur som helst ska det tydligen vara en konstellation som exploderar fullständigt på scenen! Så, då är det kanske bäst att ta sitt pick och pack till Stora Teatern på fredag, och lyssna till tonerna av inga mindre än Franska Trion!

Scen: Lite improvisation, lite cowboyfilm, lite charkuterier och lite gud. Låter det som något för dig? Om ja, då ska du genast bege till Draken på torsdag och kanska gråta av skratt, kanske inte, när Ulf Peter Apelgren i egen hög person intar scenen för lite ”improvajsing”. Inte sugen? Nehe, då kan du göra nåt annat kul.

Aktivitet: Herregud, tänker du. Sport? Har redaktionen tappat förståndet helt på Djungeltrumman? Nej nej, vi tycker bara det är roligt med lite omväxling. Så varför inte slå på stort med en nybörjarkurs i curling? För visst har tanken slagit dig också, räknas det verkligen som en sport och hur svårt kan det vara egentligen

Film: Musikal + hår + film. Det är inte en kombo att leka med, nej nej, och jag tror du vet precis vad vi pratar om. Jaa precis! Hair Sing-alongBio Roy såklart! En helt vanlig sketen onsdagkväll. Det hair vill du inte missa…

Mat: Ni kanske tror att vi lever på Café Hängmattans brunch på helgerna. Och nej, den tanken är inte helt dum. Vi kanske gör det, och vi är väldigt måna om att du också borde.