Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa

Trots att juni precis har börjat känns det ju som att semestern drog igång för längesen, och ännu är det inte slut! Vädret börjar bli sig likt, du kan äntligen andas igen och du är ledig mitt i veckan! Så, vad väntar du på??

Nationaldagsfirande
Ja ja vill leva jag vill dö…. nej nej gapa istället till The National, Future Island eller Good Harvest, på självaste nationaldagen, på inget annat än Trädgår’n. Somrigt, härligt och du väljer själv hur suddig du vill att dagen ska bli. Men hur som helst – kul blir det på festivalen GARDEN, det är ett som är säkert!

Musik
På lördag står visor och feminism på schemat, och det kan väl ändå inte bli annat än bra? Sveriges första feministiska visfestival drar igång för första gången någonsin på Musikens Hus. Det serveras dessutom falafeltallrik och vegetarisk lasagne!

Fynd
Loppis hit och loppis dit. Ja, kanske är det långrandigt men fan så kul! Finns inget bättre än att köpa saker som nån annan inte vill ha och som du egentligen inte behöver. Men! Ta med en bil eller boka ett bord, så kanske du i alla fall går plus minus noll!

Scen
En normbrytande helkväll minst sagt, i alla fall med med tanke på att rubriken är Konsten att komma ut levande ur patriarkatet. Men det blir nog jävligt nyttigt, och förutom snack om patriarkat och normer kommer duon LASH att äntra scenen. Kul!!!

Äta bör man annars…
Ja, mat är livet, och nu när det är högtid efter högtid, semester efter semester och sommar, värme, öl och bad och en jävla massa sköj hela tiden längtar du lite extra till sillbordet på midsommar (eller inte, men vi låtsas det) Och på smörrebröden, på Hotell Eggers, är det en jävla massa sill!