Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa

Semester eller inte, arbetsmyra eller latmask spelar inte så stor roll faktiskt. Vi ska nog kunna hitta nåt dig denna vecka också ska du se!

Konsert
Gamla goa Lasse kommer till stan, med kompanjonen Miss Li, till Trädgårdsföreningen. Det blir mysigt, det lovar vi, men kanske något mediokert. Men i alla fall! Passar det inte i smaken kan du garanterat få vad du söker på Liseberg. Rhys står på Taubescenen!

Sport
När du ändå tvingats lägga hela ditt schema efter fotbolls-VM så kan du lika gärna fortsätta. På lördag är det match, final dessutom. Om du inte ska se den hemma i soffan tycker vi att du ska pallra dig till Trädgår’n istället. Det bästa med att Sverige inte är med är att dina nerver och ditt hjärta inte kommer fallera, kollapsa och aldrig mer fungera. Eller är det kanske det du vill? Svettas, svimma och nästan dö? Skit då i VM och dra till Gamla Ullevi. Nåt derby väntar, eller nä, inte derby, men nån match i alla fall som garanterat blir spännande. Mvh Fotbollsexperterna.

Matkoma
Njut eller tävla vem som kan äta flest. På Egg & Milk serveras det torsdags-pannkakor högt och lågt. Är hur mycket du vill, ungefär så!

Fynd eller synd
Semestern har knappt börjat och du är redan pank. Men eftersom konsumtionssamhället ständigt har en snara runt din hals stillar du ditt behov på Allums Takterass. Du hittar ingenting, men tycker ändå allt du rör vid är ett fynd. Kaaatjing!

Sitt ner i båten eller stå upp
Det är kul när det är roligt, och det är kul när man verkligen får skratta. Det är något som är sant. Kvällens ståuppklubb med Al Pitcher + några till är kanske det roligaste som kan hända en onsdag. Så ja, varför inte?