Med en nästan milslång ingredienslista kan det kanske kännas lite motigt, men räds inte, det kommer bli gott, vi lovar!
4 portioner
20–30 minuter
Ingredienser:
1 paket äggnudlar (250 g)
2 msk rapsolja
2 tsk grön curry paste
2 morötter
250 g broccoli
300 g quornbitar
1 burk kokosmjölk
2 msk fisksås
1 grönsaks buljong
3 dl vatten
1 burk vattenkastanjer
1 röd paprika
150 g sockerärtor
1 liten purjolök
Så här gör du:
Tillaga nudlarna.
Häll av vattnet och blanda dem med hälften av rapsoljan.
Skala och skiva moroten tunt.
Fräs morötterna, broccolin och currypaste i resten av oljan i en kastrull ca 1 minut.
Fräs quornbitarna i en separat stekpanna.
Tillsätt kokosmjölk, fisksås, buljongtärning, vatten och vattenkastanjer. Låt koka ca 5 minuter.
Dela, kärna ur och skär paprikan i strimlor. Strimla ärterna. Tillsätt i soppan.
Fördela nudlarna i skålar och häll över soppan.
Och slutligen, toppa med de frästa quornbitarna och purjolöken!