Poppels blir med restaurang och öppnar Poppels Öl&Mat lördagen den 21 mars.
Poppels slår upp dörrarna till sin nya restaurang Poppels Öl&Mat den 21 mars. Lokalen kommer att ligga i anslutning till deras bryggeri som är beläget i Jonsereds Fabriker.
– Länge, länge har vi sett fram mot den 21/3 och öppningen av Poppels Öl&Mat. Vi vill så gärna möta våra gäster och samtidigt konkret visa att vi verkligen tror på restaurangbranschens långsiktiga överlevnad. Samtidigt är vi såklart ödmjuka inför det faktum att Covid-19 gör att många av våra gäster varken kan, vill eller bör besöka en restaurang i dagsläget, säger Mats Wahlström, VD.
Själva restaurangen kommer att fokusera på food pairings och para ihop rätter från menyn med Poppels ölsortiment.
– Vi har självklart gjort likt dom flesta restauranger utvecklat maten för att passa ölen, men det som gör oss unika att vi också arbetat tvärtom – och utvecklat öl som skall passa till specifika rätter. Det har absolut varit något av det roligaste vi har gjort här på Poppels så här långt, säger Daniel Granath, bryggmästare vid Poppels Bryggeri