Storkökets uteservering har fått en egen restaurangdel.
Den inbitne göteborgaren vet såklart att The Barn har gästspelat på Storkökets uteservering de senaste åren. Nu har de tagit nästa steg i samarbetet lanserat en helt egen del där de står för både mat, dryck och service.
– Det är en liten intim del där vi tänker oss mycket sittande bargäster. Vi har länge fört diskussioner kring hur vi kan utveckla The Barn på Storköket och tack vare Stureplansgruppen kan vi nu ta vidare det här konceptet. Vi känner ett härligt pirr över att det händer lite kul och nytt i tider som dessa, säger Marcus Martinsson som är krögare.
I samband med öppningen på Storköket gör Emil Bjekle comeback som kökschef på samtliga restauranger. Emil kommer senast från Upper House där han var souschef när restaurangen hade en stjärna i Guide Michelin.
– Emil var vår första anställda och var med som kökschef från start. Vi är väldigt glada att han kommer tillbaka till oss och känner att han har alla de kvaliteter vi letar efter för att fortsätta att utveckla ladan tillsammans.
The Barn Storköket slår upp portarna den 20 maj.