Efter 10 år på kyrkogatan slog de slag i saken och skaffade ett ordentligt kök. De har sagt adjö till sitt pentry och utedass och välkomnar oss nu till Champangebaren 2.0.
När vädret tillåter är det få innergårdar man hellre dricker bubbel på än Champagnebarens. Utöver härligt häng på en lagomt lummig innergård får du utomordentlig service av kunnig personal som kan guida dig rätt i champagnedjungeln. Här spills champagne från ett femtiotal små- och storskaliga producenter.
Den 17 februari slogs dörrarna upp till den nyrenoverade och utbyggda lokalen. Så nu är vi återigen välkomna att boka bord för en härlig måltid, eller varför inte testa på en champagneprovning? Är man ett gäng dryckesnördar kanske det kan vara av intresse att få ordentlig djupdykning i champagnens bubblande värld. Provningarna hålls i studion en trappa upp.
Renoveringen innebär en utbyggnation av själva restaurangdelen, men pentryt har också gått och blivit ett riktigt och rejält kök, men kanske trevligast av allt; lokalen har nu en alldeles egen, blåkaklad, innetoalett.
Menyn har fortsatt fokus på fisk och grönsaker. När Djungeltrumman besökte lokalen serverades bland annat pintxo på grillad strömming, eldad gulbeta med misokräm, purjolöksdashi och pepparrot samt skreirygg med ostronkräm, savoykål och grön salsa.
Champagnebaren håller öppet tisdag-torsdag 17-23, fredag 16-02 och lördag 12-02.