Nu är det dags för Passion för Mat, idag öppnar matmässan för den 12:e gången. Mellan den 1-3 mars kan den matintresserade åka till Åbymässan för att ta del av närproducerad mat, internationella delikatesser och smarriga programpunkter.
I år äger matmässan Passion för Mat rum på Åbymässan och årets tema är ”mat från grunden”. Fokuset kommer att ligga på medveten matkonsumtion, råvarornas olika kvaliteer samt hur den mat en köper och tillagar produceras.
Passion för Mat kommer även att lyfta närproducerad mat från Västsverige och på mässområdet kommer bland annat Smaka på Västverige, Falkernbergs Skafferi och Vännerna från Halland att närvara. Utöver de lokalt producerade produkterna från Västsveriges kuster, insjöar och skogar finns det också importerade delikatesser på mässan. Den som vill utöka sina skickligheter i köket kommer även att kunna lyssna på etablerade namn inom kock- och restaurangvärlden såsom Leif Mannerström, Alexandra Zazzi och Tareq Taylor i Köksskolan.
Vill du veta mer om Passion för Mat? Läs mer här.