Tre dagar fyllda till bredden av upplevelser, inspiration och massvis med mat och dryck. Det är Passion för Mat som dukar upp på Åbymässan ännu en gång till helgen. Det bjuds på champagneprovningar med Ulf Wagner, avsmakningsmenyer och såklart det givna inslaget Köksskolan.
Sedan matmässan Passion för Mat startade 2008 har intresset för mat och dryck ökat allt mer i Sverige. Allt fler vill lära sig mer och inspireras i hur man blir bättre i köket. Detta är också ledstjärnan för Passion för Mat. Att inspirera och dela kunskap. Detta gav också utdelning 2018 när svenska gastronomieliten utsåg Passion för Mat till Sveriges bästa matmässa.
Det är en mässa för alla som gillar att stå i köket och som vill lära sig mer. Utställarna är alla noga utvalda efter deras stora engagemang och deras högkvalitativa produkter. På mässan kommer det också finnas professionella kockar som delar med sig av sina bästa tips och tricks för att lyckas i köket.
Självklart kommer inslaget Köksskolan också finnas att uppleva. Här visar erfarna och namnkunniga kockar hur de lagar sina bästa rätter, och du som besökare får vara med och lära dig mer om råvaror, smaker och tillagning. Det arrangeras även tävlingar och mycket annat för att inspirera.
Är du en person som älskar att laga mat eller bara gillar att äta riktigt god mat och har ett intresse för dryck, så är detta mässan för dig. Mässan hålls i dagarna tre, fredag – söndag, på Åbymässan.