Annons ↓ Annons ↑

Save the Date för Commis Award 2025!

Den 31 mars 2025 planeras den prestigefyllda Bocuse d’Or Sweden Commis Award att gå av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. Denna årliga tävling, som arrangeras av Bocuse d’Or Sweden, riktar sig till unga kvinnor i årskurs tre på Restaurang- och Livsmedelsprogrammet. Målet är att inspirera fler kvinnor att tävla i matlagning och på lång sikt hitta en potentiell svensk kandidat till Bocuse d’Or.

Tävlingsformat och final
Årets Commis Award består av två faser:

  • Fas 1: Deltagarna skickar in sina recept och bilder. Uppgiften offentliggörs cirka tre månader innan tävlingen.
  • Fas 2: De bästa deltagarna, utvalda av en jury, går vidare till finalen som den 31 mars 2025. Här får de tävlande laga sina recept inför juryn.

Finalen planeras äga rum i samband med den svenska uttagningen till Bocuse d’Or den 31 mars 2025, vilket ger ytterligare spänning till tävlingen.

Tidigare vinnare av Bocuse d’Or Sweden Commis Award:

  • 2020: Thilda Mårtensson
  • 2021: Linnéa Sandgren
  • 2022: Isabella Winkler
  • 2023: Lovisa Hutton
  • 2024: Paula Bernzen

Priser
Vinnaren av Bocuse d’Or Sweden Commis Award 2025 belönas med:

  • En resa tillsammans med Team Sweden till finalen av Bocuse d’Or Europe i början av 2026.
  • En valfri dagskurs på Restaurangakademien.
  • Presentkort från tävlingens partners.

För de som kommer på andra och tredje plats väntar följande:

  • En valfri dagskurs på Restaurangakademien.
  • Presentkort från våra partners.

Markera den 31 mars 2025 i era kalendrar – en dag fylld av talang, passion och framtidens stjärnor inom svensk gastronomi!