Annons ↓ Annons ↑

Teishoku-brunch på VRÅ är tillbaka

Sugen på frukost, lunch eller tidig middag? Nu öppnar VRÅ sin populära Teishoku-brunch igen. Här blandas lokala råvaror med japansk matkultur.

VRÅ är ensamma i Sverige med att erbjuda Teishoku-brunch, och beskriver Teishoku som hjärtat i den japanska matkulturen. En måltid som serveras på en bricka och kan ätas alla tider på dygnet. Basen för rätten består av misosoppa, ångat ris, stekt fisk och picklade grönsaker.

Brunchen kommer att serveras på lördagar från och med 27/2 mellan 12:00-16:00. VRÅs tolkning utgår från lokala hållbara råvaror samt en efterrätt och grönt te.

Brunchmenyn:

Vrås Misosoppa med äpple och svamp

Grillad röding eller grillade rotfrukter och crispy tofu

Tsukemono, dagens hemgjorda pickles

Ångat ris med nori och furikake 

Tamago, ägg på japanskt vis 

Japanskt te från Yuko Ono 

En kula soja & karamellglass med rostat ris och bovete