Sugen på frukost, lunch eller tidig middag? Nu öppnar VRÅ sin populära Teishoku-brunch igen. Här blandas lokala råvaror med japansk matkultur.
VRÅ är ensamma i Sverige med att erbjuda Teishoku-brunch, och beskriver Teishoku som hjärtat i den japanska matkulturen. En måltid som serveras på en bricka och kan ätas alla tider på dygnet. Basen för rätten består av misosoppa, ångat ris, stekt fisk och picklade grönsaker.
Brunchen kommer att serveras på lördagar från och med 27/2 mellan 12:00-16:00. VRÅs tolkning utgår från lokala hållbara råvaror samt en efterrätt och grönt te.
Brunchmenyn:
Vrås Misosoppa med äpple och svamp
Grillad röding eller grillade rotfrukter och crispy tofu
Tsukemono, dagens hemgjorda pickles
Ångat ris med nori och furikake
Tamago, ägg på japanskt vis
Japanskt te från Yuko Ono
En kula soja & karamellglass med rostat ris och bovete